Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Een Interview Met Het Hoofd Van De Bezoekersdienst

Het Europees Parlement: Een bezoek aan het hart van de EU-democratie

Een interview met het hoofd van de bezoekersdienst

Het Europees Parlement verwelkomt bezoekers in Brussel om de instelling te verkennen die de Europese burgers vertegenwoordigt. Het hart van de Europese Unie, het Parlement speelt een cruciale rol in het vormgeven van het beleid en het toezicht op de EU-instellingen.

Boek een bezoek

Individuele bezoekers en groepen kunnen een bezoek boeken via de website van het Parlement. Bezoekers kunnen kiezen uit verschillende opties, zoals een rondleiding met gids, een 360-gradenexperience in het Parlamentarium of een ontmoeting met een parlementslid.

Ontdek het Parlamentarium

Het Parlamentarium is het grootste parlementaire bezoekerscentrum van Europa en biedt een interactieve ervaring die de geschiedenis, de rol en het werk van het Europees Parlement belicht. Bezoekers kunnen de geschiedenis van de EU verkennen, virtuele debatten bijwonen en de dagelijkse werkzaamheden van het Parlement inzien.

Bezoek de Hemicyclus

De Hemicyclus is de plenaire vergaderzaal van het Europees Parlement, waar leden debatteren en stemmen over EU-wetgeving. Bezoekers kunnen de zaal zien waar belangrijke beslissingen worden genomen en meer te weten komen over de wetgevingsprocedure van de EU.

Voor meer informatie en om een bezoek te boeken, bezoek de website van het Europees Parlement: europarl.europa.eu/visit/.


Comments